Author Topic: Nurbs Mode?  (Read 4314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Robb63

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 584
Nurbs Mode?
« on: June 01, 2014, 07:04:11 am »
If I use the plugins in Rhino, or SolidWorks to launch Keyshot 5 and bring in the data, is that bringing the data in as "Nurbs" or the standard meshed way? I've just brought a file into KS5 from SW using the plugin and I can't check the "Render Nurbs" box in settings or at the top of the screen. Is that because it is already in "Nurbs" mode?

I notice in the standard importer that you can tell KS5 to use the Nurbs data, just wasn't sure how the plugins are handling this, and I don't see anything in the manual about it.

Offline Robb63

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 584
Re: Nurbs Mode?
« Reply #1 on: June 01, 2014, 07:12:56 am »
Just tried the Rhino version of the plugin, and noticed it has a check-box to "Include Nurbs". So I guess my original question is more for SolidWorks now

Offline DriesV

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2412
  • Product Specialist at Luxion
Re: Nurbs Mode?
« Reply #2 on: June 01, 2014, 08:36:57 am »
Nope. SW plugin doesn't do NURBS yet.

Dries

Offline KeyShot

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1112
Re: Nurbs Mode?
« Reply #3 on: June 01, 2014, 02:39:26 pm »
We are going to work on this capability shortly, and we will likely need some beta testers for it.

Offline Robb63

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 584
Re: Nurbs Mode?
« Reply #4 on: June 01, 2014, 05:00:34 pm »
I'm in!