Author Topic: What is happening with my render?  (Read 3191 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline J.LUCAS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
What is happening with my render?
« on: November 14, 2013, 06:33:55 am »
  Hi all, I have been trying to render in Keyshot 4 with the PRO E plugin and this has happened ( see image), not sure what is going on.
 However in keyshot 3 the same render is fine. Any one have an idea what all the black is and the reflections?
Sorry that I can not show the whole image as its a new project for a client.

Offline Chad Holton

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1389
    • Portfolio
Re: What is happening with my render?
« Reply #1 on: November 14, 2013, 07:44:05 am »
Hi,

Is this rendering using realtime, max time, advanced control? Or do the spots happen regardless?

Chad

Offline J.LUCAS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: What is happening with my render?
« Reply #2 on: November 15, 2013, 12:35:55 am »
Hi Chad

Using the advanced control the spots appear, however using maximum time it seems to be fine.

What would cause the spots in maximum time, out of interest?

Thanks

Jason

Offline Chad Holton

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1389
    • Portfolio
Re: What is happening with my render?
« Reply #3 on: November 15, 2013, 04:44:45 am »
Thanks for the feedback, Jason. I was trying to narrow it down to see what it could be. I'm pretty sure this was a bug that has been recently fixed. To be sure, would you care to share your model? It will be used for testing purposes only. If so, please use this upload link: https://keyshot.wetransfer.com/ and send to [email protected]

Thanks,
Chad

Offline J.LUCAS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: What is happening with my render?
« Reply #4 on: November 15, 2013, 05:06:31 am »
Thanks Chad

Unfortunately I can not share the model due to client confidentiality.

Thank you any way for your feed back.

Jason