Author Topic: How do we toon?  (Read 3391 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline WILLIAM-BOYCE

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
How do we toon?
« on: June 25, 2013, 09:37:34 am »
How do we use the toon feature? I don't see it and yes I updated today 4.1pro please help.

Offline WILLIAM-BOYCE

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
Re: How do we toon?
« Reply #1 on: June 25, 2013, 09:41:04 am »
Sorry all was hasty found it under the material type . sorry :D

Offline KeyShot

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1126
Re: How do we toon?
« Reply #2 on: June 25, 2013, 09:45:10 am »
You can also find several toon material examples in the 4.1 material library.

Offline WILLIAM-BOYCE

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
Re: How do we toon?
« Reply #3 on: June 25, 2013, 09:58:30 am »
I looked threw the material library and did not find any. What category are they under?

Offline KeyShot

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1126
Re: How do we toon?
« Reply #4 on: June 25, 2013, 11:19:51 am »
Materials -> Toon

If you just ran the update installer then you may not have the full material library from 4.1

Offline WILLIAM-BOYCE

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
Re: How do we toon?
« Reply #5 on: June 25, 2013, 11:21:51 am »
yes just ran update. should I do a new install will i get more new things?

Offline WILLIAM-BOYCE

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
Re: How do we toon?
« Reply #6 on: June 25, 2013, 01:36:12 pm »
I have a program hang up when opening the rendering tab in the library I never use this feature but hit the tab from time to time by mistake. I re-installed KS4.1 and still have the same program hang up.

I do now however have the up-dated materials very cool.

Offline Speedster

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2625
Re: How do we toon?
« Reply #7 on: June 25, 2013, 04:50:22 pm »
Is there any way to download the new content without having to go through the uninstall/clean install drill?
Bill G

Offline WILLIAM-BOYCE

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
Re: How do we toon?
« Reply #8 on: June 25, 2013, 09:14:37 pm »
I did a full down load but noticed it skipped things it loaded all new materials showed up and all old custom materials are still there. really fast and painless for me.

Offline WILLIAM-BOYCE

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
Re: How do we toon?
« Reply #9 on: June 26, 2013, 10:11:16 am »
got it working now.  :)