Author Topic: Plese fix it...  (Read 7893 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georg Malm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
Plese fix it...
« on: January 26, 2013, 02:09:07 pm »
Hello!
Last Keyshot 3.33 and Catia v5 become enemies, but they was good friends in 3.048...
What happens with Catia import fies support in last versions?

guest84672

  • Guest
Re: Plese fix it...
« Reply #1 on: January 30, 2013, 12:46:03 pm »
Can you provide an example? The importer has not changed.

Offline siputmagic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Plese fix it...
« Reply #2 on: March 05, 2013, 05:58:06 pm »
I also have this problem. Keyshot 3.3 show nothing when open CATIA V5 file.

guest84672

  • Guest
Re: Plese fix it...
« Reply #3 on: March 07, 2013, 07:04:32 am »
Can you please provide an example?

Offline siputmagic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Plese fix it...
« Reply #4 on: March 11, 2013, 09:48:25 pm »
May I know what type of example you want?
CATPart data?
How to send to you?
Thanks.

guest84672

  • Guest
Re: Plese fix it...
« Reply #5 on: March 12, 2013, 10:00:51 am »
An example that you can't import. You can use keyshot.wetransfer.com to send.

Offline siputmagic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Plese fix it...
« Reply #6 on: March 12, 2013, 06:45:39 pm »
This is the link
http://we.tl/Oay73QHcOA
Hope to hear from you soon.

Thanks.

guest84672

  • Guest
Re: Plese fix it...
« Reply #7 on: March 13, 2013, 06:39:35 am »
The file imports without any problems in KeyShot 3 and 4, on both Windows and Mac.

Offline siputmagic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Plese fix it...
« Reply #8 on: March 13, 2013, 07:28:57 pm »
Hmm weird.. my screen show nothing when loading that part.
Do you have any setting need to be adjusted? ie like KS2 need to uncheck the beta importer.
Hope to hear from you soon.

guest84672

  • Guest
Re: Plese fix it...
« Reply #9 on: March 14, 2013, 07:02:03 am »
No - nothing. Just works straight "out of the box". You may want to do a full reinstall of KeyShot.

Offline Georg Malm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
Re: Plese fix it...
« Reply #10 on: March 14, 2013, 04:42:37 pm »
Both Keyshot 3.33 and new Keyshot 4 freezes and stops responding when exports CATIA V5.20 files.
Feel free to test it: https://keyshot.wetransfer.com/downloads/12989f7e809ec75ad0fb006376949ed920130314235614/bdd2b35965b97820c25996388d51753720130314235614/f4921a
« Last Edit: March 14, 2013, 04:54:07 pm by Georg Malm »

Offline siputmagic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Plese fix it...
« Reply #11 on: March 18, 2013, 01:19:23 am »
The part available in the scene tree but show nothing in the display window.

guest84672

  • Guest
Re: Plese fix it...
« Reply #12 on: March 18, 2013, 07:14:43 am »
We will investigate.

guest84672

  • Guest
Re: Plese fix it...
« Reply #13 on: March 19, 2013, 06:21:45 am »
How is this? Does this look complete, or are we still missing something?

Offline siputmagic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Plese fix it...
« Reply #14 on: March 20, 2013, 02:26:40 am »
Thanks for your reply. But there is popup mentioned cannot open file. New newer version of keyshot.