Author Topic: queue processing problem  (Read 2877 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline andreb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
queue processing problem
« on: September 04, 2012, 11:11:55 am »
Since I update Keyshot, I have the following problem:
I save the images in a folder as usual and the animation as well.
During the image creation, I can see all the images generated in the folder as usual but when the video is generated the images disappeared !
After the video is generated, a box open and say saved movie to the folder and then I have to click yes for the queue to continue.
This is very embarrassing, because (it wasn't like that before) I use to generate a batch of videos during the night and now it only generate one video at a time... software is waiting me to click on yes for every video.

Andr

Offline Ruckus

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 137
  • Some mistakes are too much fun to make only once!
Re: queue processing problem
« Reply #1 on: September 04, 2012, 11:47:52 am »
Yikes - a bug like this would just about kill our operations.

Did you just update to 3.3.15?  (we are still at 3.2.32)

Offline andreb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: queue processing problem
« Reply #2 on: September 04, 2012, 01:06:39 pm »
Yes, updated to 3.3.15 and started to have this problem, very embarrassing!
I don't care about saving the images, but my workflow is very slow right now...

Offline KeyShot

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1126
Re: queue processing problem
« Reply #3 on: September 04, 2012, 02:21:29 pm »
It has been fixed. There will be a small update to 3.3 shortly.

Offline andreb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: queue processing problem
« Reply #4 on: September 05, 2012, 01:22:31 am »
Switched back to 3.2.36 and waiting for the fix, thanks.

Offline iepling

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: queue processing problem
« Reply #5 on: September 06, 2012, 10:14:56 am »
HAS THIS BEEN FIXED?
I JUST LOST 20+ HOURS OF RENDERING. NOT GOOD FOR MY DEADLINE!
THIS IS A MASSIVE PROBLEM!
HOW DO I DOWNGRADE?
WHERE DID THE FILES GO?
I DO THIS OPERATION ALL THE TIME. NEVER HAD A PROBLEM.
VERY UPSET.