Author Topic: Problem with latest Pro/E plugin (version 1.0)  (Read 1737 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DonChunior

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 103
    • BOINC - Donate computing power instead of money
Problem with latest Pro/E plugin (version 1.0)
« on: December 20, 2011, 06:48:18 am »
I've installed the Plugin on a network drive, where all Pro/E users have access to.
Pro/E Wildfire 4.0 also gets started from this drive - in its config.pro the path to the protk.dat of the new plugin has been defined.
More or less all of our 130 Pro/E users can start the new plugin, but some get an error, that the plugin could not be started.
Are they maybe missing a special VC++ redistributable package?
Is a path in the path variable missed?
Has anybody an idea what the problem could be?

Regards, DonChunior

Offline pmalochet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: Problem with latest Pro/E plugin (version 1.0)
« Reply #1 on: December 20, 2011, 10:00:43 pm »
yes i've the same problem
bye

Offline DonChunior

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 103
    • BOINC - Donate computing power instead of money
Re: Problem with latest Pro/E plugin (version 1.0)
« Reply #2 on: December 22, 2011, 01:20:34 am »
I've been able to solve the problem by installing the required VC++ Redistributable Packages from Microsoft.

Regards, DonChunior

guest84672

  • Guest
Re: Problem with latest Pro/E plugin (version 1.0)
« Reply #3 on: December 22, 2011, 06:06:05 am »
Thanks for the update!