Author Topic: Lost renders  (Read 2782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aebstract

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 88
Lost renders
« on: October 26, 2011, 03:52:37 am »
I installed keyshot on a separate computer to run renders so that I can keep working while it goes. I got it all set up before I left work yesterday and let it run last night to see how it did. What I did after installation was copy over the startup.##.ext files over to the new scenes folder, along with my materials, environments, etc. When I went to process the queue they showed up, the first one started and the render looked correct. Now I'm here the next morning and I can't find my renders and the queue is empty. I looked in the normal spot for renderings, checked my settings in software and looked at the path it said, don't see a thing. :(

guest84672

  • Guest
Re: Lost renders
« Reply #1 on: October 26, 2011, 07:47:06 am »
The path where KeyShot is supposed to store the renderings was probably not found. Just my guess.

Offline aebstract

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 88
Re: Lost renders
« Reply #2 on: October 26, 2011, 08:11:21 am »
When I go to Edit > Preferences > Folders, I can copy and paste the directory for rendering folder to a browser and it finds it no problem. It might be a difference in a folder being called "My Documents" vs "Documents". Is the directory information stored in the .ext file or does it go based on software settings only?

Offline aebstract

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 88
Re: Lost renders
« Reply #3 on: October 28, 2011, 05:04:36 am »
No information at all as to how this works?

guest84672

  • Guest
Re: Lost renders
« Reply #4 on: October 29, 2011, 07:28:44 am »
The paths are stored in the ext file. If the folder names are different, then it may not work.