Author Topic: 9.1.89 CPU NR issue  (Read 181 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online 3D Off the Page

9.1.89 CPU NR issue
« on: January 29, 2020, 05:15:36 am »
Hey DriesV,

Updated to 9.1.89 to run some GPU vs CPU NR tests.  We have one job which we ran on 9.0.28 which now causes all workers to fail on 9.1.89 (CPU mode fails - GPU renders fine).  Can run other jobs CPU and GPU without a problem.

I sent the log files and ksp via wetransfer to [email protected]

Thanks for you help!

Offline Niko Planke

  • Software Tester
  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 112
  • Total likes: 0
  • QA-Lead, Luxion
Re: 9.1.89 CPU NR issue
« Reply #1 on: January 29, 2020, 06:59:56 am »
Hey,

I have had a look at the files you provided.

We can observe the problem on one of the Workers in our test setup.
As of now, it looks like the issue is exclusive to Workers running Windows 7.

We will investigate further to hopefully find a workable solution.

I will let you know if we find anything.




Online 3D Off the Page

Re: 9.1.89 CPU NR issue
« Reply #2 on: January 29, 2020, 07:20:46 am »
Thanks for the quick reply.  All of the workers are runnning Win7.

Steve

Offline Niko Planke

  • Software Tester
  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 112
  • Total likes: 0
  • QA-Lead, Luxion
Re: 9.1.89 CPU NR issue
« Reply #3 on: January 29, 2020, 07:38:58 am »
Yes, I could see that on the Screenshot provided.

Would you be able to temporarily connect a worker using a different OS to confirm the observation of it being OS related?

Also may I ask, do all workers run the same Hardware?

Online 3D Off the Page

Re: 9.1.89 CPU NR issue
« Reply #4 on: January 29, 2020, 11:01:23 am »
I'll give it a try on one of our other farms running Win10.

Yes, the Win7 farm is made up of all the same hardware.