Author Topic: Cloud Library Access  (Read 192 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JasonM1972

  • Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • KeyShot 8 Pro
Cloud Library Access
« on: April 18, 2019, 02:25:08 am »
Hi there

I appear to be having some access issues with the cloud library, sometimes it loads and shuts down and other times it wont load at all. the only message I get is that the connection to the internet was lost which isn't true cause here I am.

Anyone else come across this sort of thing before?

Kind Regards

Jason

Offline Ian Reymond

  • KeyShot Support
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 52
Re: Cloud Library Access
« Reply #1 on: April 22, 2019, 01:56:04 pm »
Hello JasonM1972,

Could you please provide the following informtion so we can better assist you with this issue?

Computer make and specs:
  • Windows/Mac OS Version
  • Graphics Card Model
  • Processor Model[/]
Exact KeyShot Version (e.g. 8.2.80)
CAD Software and version or year (if applicable).
Step-by-Step instructions to re-create the issue you are seeing (if applicable).
  • Open KeyShot Scene
  • Go to Project, Camera and add a camera
  • etc...
Screenshot(s) showing the issue that you are seeing (if applicable).



Hi there

I appear to be having some access issues with the cloud library, sometimes it loads and shuts down and other times it wont load at all. the only message I get is that the connection to the internet was lost which isn't true cause here I am.

Anyone else come across this sort of thing before?

Kind Regards

Jason
« Last Edit: April 23, 2019, 10:38:20 am by Bruno F »

Offline Ian Reymond

  • KeyShot Support
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 52
Re: Cloud Library Access
« Reply #2 on: May 02, 2019, 01:37:05 pm »
This topic has been locked due to inactivity. For help with a similar issue, please create a new thread.

Thank You,
Luxion Support Team