Author Topic: Issue with Fade animation when using "interior mode" on lighting  (Read 1284 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lei

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Product Designer turned Animator
Issue with Fade animation when using "interior mode" on lighting
« on: February 07, 2018, 03:05:57 am »
Hi,

I have recently found a problem when rendering Fade animations when using "interior mode" on lighting present. When I render my animations in the past I use Lighting present "Product", then set the Rendering Technique to "Interior mode" which gives me a really good output. But now for some reason something is wrong with my keyshot and when I render fade animations with the "Rendering Technique: Interior Mode" it doesn't fully disappear.

I have attached two images below which shows the issue. I thought it was a bug with the Fade animation but i tried to do the same frame but in a different lighting setting, it does the proper fade animation.
« Last Edit: February 07, 2018, 04:03:29 am by leirom »

Offline Lei

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Product Designer turned Animator
Re: Issue with Fade animation when using "interior mode" on lighting
« Reply #1 on: February 07, 2018, 03:33:13 am »
I have just accessed another KeyShot license from one of my co-worker and his keyshot also does the same issue. Therefore this problem is apparent in all other KeyShot. I believe I started noticing this problem after 2 updates ago (i have just done an update today and it still havent hotfixed this, therefore it was the patch before that. I am currently on version 7.2.135