Author Topic: environment rotation  (Read 1213 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline carterhickmandesigns

  • Newbie
  • *
  • Posts: 48
environment rotation
« on: December 03, 2017, 07:51:08 pm »
I have caught myself looking thru the docs for both 6 and 7 but I do not see anything about setting the rotation of the environment.  Can we rotate the environment thru code?

Carter

Offline DriesV

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2389
  • Product Specialist at Luxion
Re: environment rotation
« Reply #1 on: December 04, 2017, 01:23:12 am »
This is unfortunately not possible in the current version.
I added Environment rotation as an improvement request.

Dries

Offline carterhickmandesigns

  • Newbie
  • *
  • Posts: 48
Re: environment rotation
« Reply #2 on: December 04, 2017, 06:53:47 am »
Thank you for the quick response DriesV.  I did make a work around by building 4 different .hdz files and switching those out which in the end worked better anyway as I could make each .hdz have the pins in the correct places to render

Carter

Offline DriesV

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2389
  • Product Specialist at Luxion
Re: environment rotation
« Reply #3 on: December 04, 2017, 10:23:23 am »
Happy to hear you made it work. :)
Let me know if there is anything else missing in scripting.

Dries