Author Topic: Does KeyShot Support 3DConnexion Mice?  (Read 5719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MisterStanley

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Does KeyShot Support 3DConnexion Mice?
« on: February 21, 2011, 08:09:40 am »
Trying to figure out if Keyshot supports 3DConnexion's line of 3D Mice?

I use one of their mice currently for work in Rhino and Pro-E and I find it does a great job in speeding up my work flow.

Offline Burkhard

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: Does KeyShot Support 3DConnexion Mice?
« Reply #1 on: February 21, 2011, 08:48:31 am »
The new version support 3DConnexion

Offline Richman

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 143
Re: Does KeyShot Support 3DConnexion Mice?
« Reply #2 on: February 23, 2011, 10:45:48 am »
YES!

Offline marksangwine

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: Does KeyShot Support 3DConnexion Mice?
« Reply #3 on: January 26, 2012, 03:51:42 am »
Use a 3DConnexion SpacePilot Pro.. Used to work in K2 really well...
All over the place in K3. No true control over model..
Needs a bug fix

guest84672

  • Guest
Re: Does KeyShot Support 3DConnexion Mice?
« Reply #4 on: January 26, 2012, 05:55:38 am »
This will be fixed in KeyShot 3.1.