Author Topic: Depth of field works incorrectly in KeyShot 6.2  (Read 2571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ricchezza

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Depth of field works incorrectly in KeyShot 6.2
« on: September 02, 2016, 09:47:57 am »
Hey guys! There seems to be an issue with depth of field in keyshot 6.2. Check the images i attach to the post. As you can see when f-stop number is low - you cant see a thing in a viewport. Only when it reaches 200-256 (btw 256 is a limit, you cant go higher) the image starts to appear normally. But still it is not the same with KS5. And it is bad because i no longer can add just a slight blur on the background of an image. Even at the 256 f-stop value the background is heavily blurred. It is not a hardware problem cause its the same on two of my computers. Any suggestions? Thanks to u all)

guest84672

  • Guest
Re: Depth of field works incorrectly in KeyShot 6.2
« Reply #1 on: September 02, 2016, 11:18:33 am »
Can you share the scene?

Offline NM-92

  • KeyShot Beta
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1090
    • Behance
Re: Depth of field works incorrectly in KeyShot 6.2
« Reply #2 on: September 02, 2016, 01:40:25 pm »
Have you tried changing the scene units ? Usually that helps when the parameters get messed up.

Offline Ricchezza

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Depth of field works incorrectly in KeyShot 6.2
« Reply #3 on: September 05, 2016, 06:11:57 am »
Have you tried changing the scene units ? Usually that helps when the parameters get messed up.
How do i do it actually?

Offline LayC42

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
  • mostly harmless
Re: Depth of field works incorrectly in KeyShot 6.2
« Reply #4 on: September 05, 2016, 10:13:08 am »
Have you tried changing the scene units ? Usually that helps when the parameters get messed up.
How do i do it actually?

In main menue tab: Edit->Scene units