Author Topic: Problem with importing files  (Read 4120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Detox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Problem with importing files
« on: June 17, 2015, 06:29:50 am »
Hello guys,

as you can see in my attachments, I've got the problem that my assembly flies into pieces when i try to import it.

I still cannot use the Creo plugin somehow although i followed the instructions.

Anybody else who had this problem before?


Offline TpwUK

  • KeyShot Beta
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2910
Re: Problem with importing files
« Reply #1 on: June 17, 2015, 08:16:26 am »
That looks like Y, Z axis confusion to me, I don't have Creo nor the plugin so can't test it here. In the scene Parts list, can you select the root object, then click the position button, if it shows -90 degrees on any axis, try setting it back to 0 and see if it looks better then. :)

Martin

Offline Detox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: Problem with importing files
« Reply #2 on: June 17, 2015, 08:51:38 am »
Well thats something I did really NOT think about  ;D

I will try that and tell you if it worked. Thank you mate!  :)

Kind regards,

DetoX

Offline Detox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: Problem with importing files
« Reply #3 on: June 17, 2015, 08:53:05 am »
Looking at the con-rod that flies somewhere around i get a little bit skeptical. But I will definitely try that.  :)

guest84672

  • Guest
Re: Problem with importing files
« Reply #4 on: June 17, 2015, 12:49:55 pm »
This looks strange.

And what is the problem with the plugin? Why are you not able to install?