KeyShot Forum

Technical discussions => Plugins => Topic started by: vickyp on March 14, 2012, 08:56:47 am

Title: plug in for proE WF3 doesn't work
Post by: vickyp on March 14, 2012, 08:56:47 am
Hi,

I've downloaded the proE plug-in for keyshot but it doesn't work. I've got until the point that I can choose the keyshot 3 application in proE but as soon as I hit the render button Proe shuts down and nothing else happens.
Can anyone tell what is wrong?
The installation of the plug-in itself is fine (I think) because otherwise I shouldn't have the keyshot-link in my ProE menu bar, right?
It doesn't seem to get the link between the 2 programs, so why is that? What shoul I've changed?

thanks,

vicky
Title: Re: plug in for proE WF3 doesn't work
Post by: DennisHansen on March 15, 2012, 12:50:31 am
Try this link

http://keyshot.com/forum/index.php/topic,2785.30.html (http://keyshot.com/forum/index.php/topic,2785.30.html)